נהיגה בפסילה – מה זה אומר ומה הן ההשלכות?

עבירות תעבורה מהוות את העבירות הכי נפוצות כיום במדינת ישראל. שלילה של רישיון הנהיגה, מהווה את הסנקציה המרכזית ביותר כאשר מדובר על ענישה בגין עבירות התנועה השונות במדינת ישראל כיום. אנשים שנתפסים נוהגים ברכבם למרות שהם מחזיקים בשלילת רישיון נהיגה, מבצעים למעשה עבירה חמורה ביותר. עליכם לדעת כי נהיגה בפסילה מהווה עבירה חמורה ביותר, והתמודדות במצבים שבהם אדם נתפס נוהג בפסילה, היא התמודדות לא פשוטה בכלל לרוב. בשורות הקרובות, נביא לידכם מידע נוסף לגבי נהיגה בפסילה, מה הן ההשלכות של נהיגה בפסילה, וכיצד תוכלו להתמודד עם סיטואציה שבה נתפסתם נוהגים בפסילה.

מה היא נהיגה בפסילה?

נהיגה בפסילה, היא כל מצב שבו אדם מסוים עולה על ההגה, לאחר שנפסל או נשלל רישיון הנהיגה שלו, והדבר בוצע על ידו במודע. במידה שנתפסתם נוהגים בפסילת רישיון הנהיגה, ככל הנראה תצטרכו לשכור את השירותים של עור דין תעבורה מקצועי ומומלץ, זאת לדוגמתה של עו"ד דנה דוד.

מה הן ההשלכות השונות של נהיגה תחת פסילת רישיון נהיגה?

על פי החוק היבש, נהג שנתפס בזמן שהוא נוהג ללא רישיון נהיגה, הוא אדם שצפוי לקבלת עונש של עד שלוש שנות מאסר בפועל. כאשר מדובר על אדם שנתפס לא בפעם הראשונה כאשר הוא נוהג במצב של פסילה או שלילת רישיון הנהיגה – צפוי להחמרה בענישתו, דבר שיורגש בזמן המאסר בפועל. במקרים כאלה, בהם אדם נתפס חוזר על עבירה זו מספר פעמים, מדינת ישראל עצמה מגישה בקשה למעצר מלא של אותו האדם עד לתום ההליכים.

פנו עוד היום לעורך דין תעבורה מומלץ

עורך דין תעבורה מומלץ, הוא אדם שמכיר את דיני התעבורה לעומק, והוא ללא ספק האדם שיוכל לעזור לכם למזער נזקים במצבים כאלה.

איך תבחרו עוד דין תעבורה?

בדרך כלל שאנחנו צריכים לבחור עורך דין תעבורה זה אומר שביצענו עבירת תנועה. כמובן שזה לא חד משמעי ולא בכל המקרים זה ככה, כי גם בתחום זה לא פעם המשטרה עושה טעויות ובכל זאת, שבוחרים עורך דין תעבורה, יש כמה דגשים חשובים שכדאי להיות מודעים אליהם.

  1. זמינות- אם אתם מואשמים בביצוע עבירה תנועה, אם שללו לכם את הרישיון או כל דבר אחר שדורש את הפנייה שלכם לעורך דין תעבורה, לרמת הזמינות של עורך הדין יש חשיבות רבה. כלומר, גם אם תבחרו עורך דין מומלץ מאוד אבל הוא לא זמין לכם, זה לא ממש עוזר ולכן חשוב לבחור עורך דין שיכול לספק לכם מענה כמה שיותר מהר בהתאם לצורך.
  2. ניסיון – מומלץ לבחור עורך דין תעבורה עם ניסיון בתחום, כזה שהתנסה בתיקים ועבירות זהים לשלכם.
  3. חיבור אישי- בכל זאת מדובר במישהו שעומד לייצג אתכם ולכן חשוב שתרגישו איתו בנוח ויהיה סוג של חיבור ראשוני ביניכם.

שיתוף:

Twitter
Telegram
WhatsApp
נגישות